Отличният външен вид е това, което всички искаме да постигнем,

...
Отличният външен вид е това, което всички искаме да постигнем,
Коментари Харесай

Ето как да миете лицето си срещу бръчки и увиснала кожа

Отличният външен тип е това, което всички желаеме да реализираме, изключително дамите. Това, което въздейства на качеството на нашата кожа, е нездравословният метод на живот, замърсяването в града, както и доста химикали. Ето за какво доста хора имат проблеми с запушени пори, акне, бръчки и други

Много дами вършат всичко допустимо, с цел да се оправят с този проблем. Обикновено те купуват артикули, които дават обещание да оказват помощ, само че това напълно не е по този начин. Някои от тях като се изключи че са доста скъпи също са и наситени с разнообразни химикали, които могат да причинят повече щета, в сравнение с изгода, написа jenata.blitz.bg.

Кожата на лицето ни е доста деликатна, поради което би трябвало да внимаваме какво ще използваме. Тук ще ви представим невероятна рецепта, която ще ви помогне да третирате акне, бръчки и доста други кожни проблеми, без да причиняване на странични резултати.

Сода за самун и кокосовото масло са 2 съставки, които са извънредно потребни. Народната медицина ги употребява и лекува всеки проблем с кожата. Те имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които са извънредно ефикасни. Можете да употребявате това лекарство като всекидневен лосион.

Содата е кристално съединяване, което нормално се продава под формата на прахуляк. Тя може да усъвършенства качеството на кожата ви и да ви помогне да излекувате акнето. Може да се употребява и като дезодорант и за избелване на зъби. Тази съставна част оказва помощ за уравновесеното рН на кожата.

Кокосовото масло също добре се отразява на кожата ни. То е цялостна с хранителни субстанции, които вършат кожата чиста и хидратирана.
 Ето по какъв начин да миете лицето си против бръчки и увиснала кожа

Съставки:

2 супени лъжици кокосово масло

1 супена лъжица сода за самун

Използване :

Използвайте дребна купа, с цел да смесите добре съставките.

Ще получите паста, която би трябвало да нанесете върху кожата си благодарение на кръгови придвижвания.

Оставете сместа на лицето за 10 минути. Измийте щедро с топла вода.

След това не се нуждаете от хидратиращ крем, защото кокосовото масло надълбоко овлажнява кожата ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР