Отличничките от X Factor бяха избрани като български представителки от

...
Отличничките от X Factor бяха избрани като български представителки от
Коментари Харесай

4Magic срещу Дуа Липа в алтернативна Евровизия - slava.bg

Отличничките от X Factor бяха определени като български представителки от фенклуба на състезанието

Елия, Никол, Валентина и Елеонора от момичешката група 4Magic ще бранят достойнството на България в границите на конкурс, успореден на Евровизия. Избрани от фенклуба на гранде музикалното събитие у нас, отличничките от X Factor влизат в конкуренцията с шлагера им „ Вселена “, дело както на четирите певици, по този начин и на композитори, свързани с най-голямото музикално съревнование на Стария континент.

4Magic пребориха конкуренцията в лицето на Ева Пармакова (Lipstick), Михаела Маринова („ Страх от самотност “), Тита („ Минимумът “) и Дара (Ella Ella). Предстои им да се изправят и против международни звезди, измежду които и двукратната носителка на „ Грами “ - Дуа Липа.

Тя ще се състезава за Англия, а парчето, с което взе участие в OGAE Song Contest е Physical. Към момента точно Дуа Липа е любимец в класирането на състезанието, отдаден в действителност на почитателите на Евровизия. В анкета на Wiwibloggs тя е преди всичко, като за нея са дали своят вот 19,74% от меломаните. 4Magic все още се класират 17-и.

Общо 28 страни се включват в OGAE Song Contest тази година, а гласуването за действителен победител ще свърши до дни. Въпреки че надпреварата няма действително отражение върху резултатите в Евровизия, през годините различният конкурс е бил белязан от шлагери като Someone Like You на Адел и Someone You Loved на Луис Капалди, който победи предходната година.

Евровизия 2021 ще се състои без значение от обстановката със международната пандемия. Там под българския трикольор ще застане Виктория Георгиева. Организаторите пък сега обмислят 4 сюжета за провеждането на събитието – обичайно, с по-малко аудитория, с част от изпълнителите, пеещи от родните си страни и напълно онлайн.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР