Отличието е доказателство за последователните усилия на телекома в множество

...
Отличието е доказателство за последователните усилия на телекома в множество
Коментари Харесай

A1 е телекомуникационна компания на годината

Отличието е доказателство за поредните старания на телекома в голям брой посоки
За поредна година A1 България заслужи оценката „ Компания на годината “ в категория „ Телекомуникации “. Журито на състезанието оцени високо кандидатурата на телекома, в която акцент бяха както старта и развиването на първата същинска мрежа от пето потомство у нас – 5G ULTRA, която употребява честотния набор в 3,6GHz, по този начин и разширението на нейното портфолио от бизнес ICT услуги.

Компанията предложи за първи път в страната гигабитови скорости по мобилна мрежа на своите клиенти и стана най-бързата 5G мрежа в България за 2021 година съгласно Ookla. A1 затвърди позициите си на водач в осведомителните и информационните технологии, като предлага интеграция на ERP системи, SaaS, IaaS и Cybersecurity решения, ориентирани както към дребни, по този начин и към междинни и огромни компании.

Важен фактор за оценката са и рекомендациите, които компанията получи от свои софтуерни сътрудници. Общото посред им е дългогодишната взаимна работа с A1, почнала от мобилни услуги и надградена през днешния ден с голям брой решения за дейно ръководство на бизнес процесите, цифровата сигурност и други

„ Радвам се да получа тази премия тъкмо в този миг – откакто свалихме маските. В нашия бранш доста неща се трансформираха поради пандемията. Надявам се, всички схванаха, че нашите телефони и връзката с интернет ни оказват помощ да живеем и да поддържаме връзка с околните си и в най-сложна обстановка. Телекомуникационните услуги са нещо, без което не можем да съществуваме обикновено “, съобщи по време на церемонията по връчването на премиите Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “ в A1 България.

Тя акцентира, че „ A1 от дълго време не е единствено мобилен оператор и снабдител на интернет и телевизия “, а е софтуерна компания, която има огромни упоритости в сферите на систематичната интеграция, ICT и IoT услугите: „ Наскоро обявихме, че ще обединим старания с IT компанията СТЕМО. Надявам се следващата година на същата сцена да получа премия точно за това, което ще реализираме дружно с сътрудниците от СТЕМО. “

Г-жа Захариева обърна внимание и на интензивностите на A1 България и чиновниците ѝ в интерес на обществото, измежду които са акцията „ Интернет за всички “, популяризирането на новаторските цифрови учебни заведения и самодейностите в поддръжка на приемната грижа в България.

„ Много значимо е освен да бъдем номер 1 по доходи, само че и да оказваме помощ на обществото и изключително на тези, които не могат да имат толкоз, колкото заслужават “, акцентира шефът „ Корпоративни връзки “ в A1 България.

Общо 24 компании, институции и медии получиха публично самопризнание за положените старания в посока развиване на човешкия капитал, непрестанно повишение на качеството на предлагания продукт/услуга, нововъведения, ИТ, киберсигурност, изкуствен интелект, обучение и доста други. Кандидатурите във всяка категория бяха оценени от без значение жури по четири критерия - достижения в съответната категория, положителни управнически практики, рекомендации от сътрудници, както и за повсеместен принос за обществото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР