Отлагането на мегасблъсъка между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев донесе

...
Отлагането на мегасблъсъка между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев донесе
Коментари Харесай

Разкритие на БЛИЦ СПОРТ: Ето как са прецакани феновете, желаещи да гледат Пулев срещу Джошуа

Отлагането на мегасблъсъка сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев донесе отрицателни страсти най-много на българските ентусиасти. Това важи в най-голяма степен за нашите сънародници, които желаеха да гледат дуела в Кардиф онлайн и направиха всичко допустимо да се снабдят с билети за мача.

След като Кобрата се контузи, а на негово място на кръга против английския боксьор ще излезе Карлос Такам, разумно спадна и ползата към срещата на " Принсипалити Стейдиъм ". Голяма част от българските почитатели на бокса и Пулев търсят всевъзможни способи да си върнат парите, заплатени за към този момент отсрочената борба. За тяхно страдание обаче това надали ще се случи.

БЛИЦ СПОРТ разбра, че закупените билети за мача Джошуа - Пулев важат за срещата на британеца с Такам. Организаторите на галавечерта в Кардиф изрично са отхвърлили опцията да връщат парите от продадените билети.

" Отиваме в Кардиф, само че няма да гледаме Джошуа - Такам. Ще стоим извън и ще се опитаме да продадем билетите. Това е единственият късмет да избием най-малко част от парите си ", описаха пред нашата медия част от пострадалите.

В същото време БЛИЦ СПОРТ разбра още, че в случай че нашите сънародници желаят да анулират резервациите си за хотели в уелската столица, те ще изгубят 50% от заплатената към този момент сума. Другата неприятна вест е обвързвана със самолетните билети. Парите за тях сигурно " изгарят ". 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР