Откриващия концерт от европейското турне на музикалната легенда Брус Спрингстийн

...
Откриващия концерт от европейското турне на музикалната легенда Брус Спрингстийн
Коментари Харесай

Неочакваният талант на Мишел Обама

Откриващия концерт от европейското турне на музикалната легенда Брус Спрингстийн в Мадрид несъмнено ще се помни, тъй като роди  доста вести и безредици за жителите на най-големия испански град. 73-годишният Спрингстийн и неговата група E street безусловно взривиха многохилядната аудитория на Олимпийския стадион в Барселона, само че благодарение на неповторимо дамско наличие на сцената, включващо и някогашната първа дама на Съединени американски щати.

Оказа се, че Мишел Обама е родена и да пее, съдейки по това по какъв начин като същински експерт се оправи зад микрофона по време на концерта на Спрингстийн, подкрепена и от друга звезда – брачната половинка на Стивън Спилбълг Кейт Капшоу. Звездният им миг зад микрофона дружно към брачната половинка на Брус - Пати Скиалфа, бързо набра известност в обществените мрежи, очаровайки потребителите им с откровеното развлечение и усмивка, с което двете дами се включват в паметното осъществяване на шлагера Glory Days.

Bruce Springsteen feat. Michelle Obamapic.twitter.com/XF7fsozapY
— CONSEQUENCE (@consequence) April 28, 2023
Присъствието на семейство Обама на откриващия турнето на Спрингстийн концерт не е изненада, защото те поддържат дългогодишно топло другарство, само че става известно и друга звездна двойка - тази на режисьорът Стивън Спилбърг и брачната половинка му също са измежду огромните фенове на изпълнителя.

Испанските медии разпространиха поредност фрагменти, в които Обама и Спилбърг в компанията на техните съпруги вършат обиколка из забележителностите на Мадрид, без да се тормозят от близостта си с локалните поданици и даже ги поздравяват сърдечно.

Вечерта преди сполучливия концерт на Брус Спрингстийн обаче ще остане повече от паметна за личния състав на локалния ресторант Amar, който изненадващо и след мистериозна резервация се оказва изборът за вечеря двойките.

Представете си изненада и изумлението им, когато след изненадващо скупчване на голям брой охранители пред заведението, в ресторанта влизат Барак Обама, Стивън Спилбърг и Брус Спрингстийн. Вижте и фрагменти на звездното трио след вечерята, оповестени в Instagram от Пол Пелело, който вечно ще запомни вечерта, в която е сервирал на такива специфични посетители.
    View this post on Instagram           
A post shared by Pol Perello Franch (@pol_perello)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР