Откриването на живи организми извън пределите на Земята може да

...
Откриването на живи организми извън пределите на Земята може да
Коментари Харесай

Учени обявиха, че са открили живи организми на Марс

Откриването на живи организми отвън рамките на Земята може да се трансформира в едно от най-епохалните събития в историята на човечеството. В момента огромна част от напъните на NASA и сътрудниците им от други галактически организации са ориентирани към Марс. Изследването на " алената " планета е значимо освен, с цел да научим повече за метода, по който се е формирала, само че и за бъдещите задачи на астронавти в галактиката. Ентомолог от Оhio University изненадващо разгласи, че фотосите от марсоходите потвърждават съществуването на живот на планетата.

 



 

В случая става въпрос за професор Емерит Уилям Ромосер, който е изучил в елементи доста изображения изпратени от оборудванията на NASA, който обхождат повърхността на Марс. Според него фрагментите ясно демонстрират съществуването на разнообразни влечуги и инсекти, оповестява SlashGear. Всъщност той прекарва години наред в проучване на фотосите пратени от марсоходите, които са обществено налични в интернет. Така стига до заключението, че сегашния материал доказва извънземни форми на живот на " алената " планета.

 



 

Професорът твърди, че структуата на наподобяващите инсекти обекти прилича тази на пчелите и някои редки типове влечуги. Според него се виждат добре завършени крила и разнообразни детайли на краката. Въпросните фотоси са обработвани с разнообразни фотографски процеси, които обаче не изтриват или прибавят никакви спомагателни обекти към тях. Откритието ще предизвика голям брой проучвания на характерните вкаменелости и остатъци, които професор Емерит Уилям Ромосер дефинира като ясно доказателство за непознати форми на живот на Марс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР