Открити са родителите на двете деца, които бяха заснети на

...
Открити са родителите на двете деца, които бяха заснети на
Коментари Харесай

Откриха родителите на децата с изрисувани по телата нацистки свастики

Открити са родителите на двете деца, които бяха снимани на Националния стадион с изрисувани по телата нацистки свастики - заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов и добави, че по случая са взети нужните ограничения.

Министерство на вътрешните работи приканва за самообладание жителите на София, защото в идващите няколко дни столицата ще бъде под полицейска обсада.

Във връзка с двете деца, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов посочи, че полицията работи дружно с Държавната организация за протекция на детето. Той обаче не посочи, дали родителите на двете момчета ще претърпят наказания и какви ще бъдат те.

Главният секретар посочи още, че съществени ограничения за сигурност ще бъдат взети на следващия ден по отношение на следващото дерби сред " Левски " и ЦСКА.

Младен Маринов сподели, че шествие на агитките в центъра на София няма да бъдат допускани като при положение на потребност полицията ще употребява даже и мощ. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи прикани и хората, и жителите на столицата да бъдат търпеливи във връзка със сериозните ограничения за сигурност, които ще бъдат взети още тази седмица поради срещата, която следва на върха ЕС-Западни Балкани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР