Откритата медийна война между Ивайло Ивков и ПФК Левски продължава

...
Откритата медийна война между Ивайло Ивков и ПФК Левски продължава
Коментари Харесай

Ивков към Левски: Ако аз съм прав, последиците биха могли да са пагубни

Откритата медийна война сред Ивайло Ивков и ПФК " Левски " продължава с цялостна мощ. Бившият изпълнителен шеф на клуба разгласи, че " сините " му дължат три зпалати поради предварителното му освобождение от поста, а в случай, че такова не бъде изплатено, то " сините " може да имат проблеми с лицензирането си.

Последва отговор от страна на клуба, като формалната позиция гласи, че към Иво Ивков отговорности няма, само че сагата не стопира дотук.

След включването от " Левски ", Ивков още веднъж разяснява обстановката, като този път го стори пред bTV и акцентира, че предвид на големия си опит в областта на правото, има вяра че е в правото си.

" Запознах се със наличието на декларацията. Случаят е доста елементарен. Клубът твърди, че няма просрочени отговорности към мен, а аз съм на противоположното мнение - има просрочени три хонорари. Една от двете страни е права, другата се е объркала и бърка. Това следва да се разбере. Ще решат способените органи. Не, няма да се обръщаме към съда ", сподели синът на легендата Кирил Ивков и добави, че застава зад всяка своя дума, с която е сезирал лицензионната комисия на БФС, като добавя, че е бил подготвен да се откаже от всякакво обезщетение.

Ивков споделя още, че е предложил на някогашните си работодатели да подпише съглашение, с което опростява отговорностите, само че това по този начин и не става факт.

" Знам, че омразата към мен от тези хора, които се назовават управление на клуба, е голяма. Има и за какво. Аз доста добре зная какви могат да бъдат следствията. Да не забравяме, че преди да съм изпълнителен шеф на Левски, аз съм юрист от кариерата с 30 годишен стаж, 19 от тези години бях съдия на най-високо равнище - в апелативната комисия на УЕФА. Имам самочувствието, че познавам тази материя. Безгрешни хора обаче няма! Възможно е аз да бъркам. Потърсил съм едни свои права, става известно, че ги нямам и всичко е наред за Левски. Ако се окаже, че аз не бъркам и съм прав, последствията за клуба биха могли да са пагубни. Аз нямам печеливш излаз от тази обстановка ", продължи юристът, а за край сподели, че въпреки и да става дума за обичания му клуб, няма по какъв начин да загърби достойнството и достолепието си.

По думите му арбитражните органи на БФС и вероятно тези на УЕФА, би трябвало да се произнесат до края на май.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР