Откриха тялото на изчезналата преди месец Евгения Владимирова. Прокуратурата повдигна

...
Откриха тялото на изчезналата преди месец Евгения Владимирова. Прокуратурата повдигна
Коментари Харесай

Съпругът на Евгения Владимирова направил пълни самопризнания за убийството ѝ

Откриха тялото на изчезналата преди месец Евгения Владимирова. Прокуратурата повдигна обвинявания против брачна половинка и свекъра на убитата жена. Предполага се, че претекстът за закононарушението е ревнивост.

Двамата са живеели в столичния квартал " Лагера ". Двойката се нанесла скоро, а съседите не са чували кавги и не са виждали принуждение. Всички са в потрес. Специалистите от отдел " Убийства " водиха обвинения в непосредствен гараж, с цел да покаже къде тъкмо е направил убийството на жена си. Единствено Bulgaria ON AIR е очевидец на извеждането му. Мъжът е направил цялостни признания за осъщественото убийството. По неофициална информация претекстовете му са ревнивост, защото дамата е имала връзка с различен мъж, за която криела.
Съпругът и свекъра на Евгения Владимирова са упрекнати в убийството й
Софийска градска прокуратура (СГП) притегли към наказателна отговорност 36-годишния О.В. и 60-годишния П.В. по отношение на осъществено убий...

Точно месец преди задържането на мъжа, Евгения потегля на фитнес в прилежащия квартал. Часове по-късно изчезва, а телефонът ѝ е изключен. Това най-малко е версията, която се появява тогава. Близките ѝ стартират да я търсят. Безуспешно. До петък. А в укриването на тялото след убийството е оказал помощ бащата на брачна половинка ѝ, за който има информация, че е някогашен чиновник на ДАНС. Ако следствието удостовери, че Орлин е този, който е умъртвил Евгения, то това ще бъде следващата жертва на домашно принуждение у нас. На разпит е била и майката на Орлин. За нея се допуска, че е знаела за закононарушението от самото начало.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР