Откриха оръжието, с което е извършено убийството тази сутрин в

...
Откриха оръжието, с което е извършено убийството тази сутрин в
Коментари Харесай

Оръжието от убийството в Лозенец открито в кофа за боклук

Откриха оръжието, с което е осъществено убийството тази заран в столичния квартал " Лозенец, заяви " Телеграф ". То е било открито в кофа за отпадък на входа на Южния парк. Преди това стана ясно, че криминалисти са намерили раница в резервоар за боклуци в региона на убийството.

Тази заран 50-годишен мъж беше убит в двора на кооперация на ул. " Бигла ", допълват от DarikNews.bg. Според очевидци той е бил погубен от колоездач, който е минал около него. Мъжът е умрял в колата за спешна помощ на път за ВМА.
Към момента към момента няма публично удостоверение на появилата се информация, че жертвата е някогашен чиновник в отдел Криминална полиция на Столична дирекция на вътрешните работи.

Линейката е пристигнала на мястото за 8 минути. Мъжът е открит с три прострелни рани в корема и сериозна кръвозагуба. Към този час към момента няма информация за претекстове, а издирването на причинителя е в ход.

По данни на Националната телевизия преди години той е бил търсен с алена бюлетина на Интерпол за закононарушение, обвързвано с незаконни цигари.

Любо Иванов е бил и шеф на Криминална полиция в столичното 2-ро Районно. Уволнен е от системата преди повече от 10 години. Гравитирал е към емблематичните Къро и Анди, добавя Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР