Откриха Националното състезание „Най-добър млад- строител“ във Видин. То има

...
Откриха Националното състезание „Най-добър млад- строител“ във Видин. То има
Коментари Харесай

Най-добрите млади строители мерят сили във Видин

Откриха Националното съревнование „ Най-добър млад- строител “ във Видин. То има 10 годишна история, а за повторно Видин е хазаин. Националното съревнование се провежда от Министерството на образованието и науката, Професионална техническа гимназия „ Васил Левски “, която е хазаин на форума и Община Видин.
Огнян Ценков, кмет на града, приветства участниците с думите: “За мен е наслаждение да бъда тук измежду вас на това влиятелно съревнование. Гимназията има одобрени позиции за присъединяване в национални конгреси и постоянно в тях се класират ученици на учебното заведение. Искам да пожелая на учениците от нашата гимназия и на техните връстници от Монтана, Плевен, Габрово и Велико Търново чудесно показване в надпреварата, в което почтено да премерят сили. Пожелавам им също сполучливо довеждане докрай на образователната година, а на тези, които са избрали да се осъществят в специалността „ строител “, да останат в нашия град. Видин има потребност от млади и квалифицирани фрагменти, които да бъдат в помощ на стопанската система. Бъдете здрави, упорити и следвайте фантазиите си “.
ПТГ „ Васил Левски “ посреща участниците в надпреварата по строителство в заключителния стадий, който се организира на 28 и 29 март. Тези от участниците, които завоюват пирвите две места ще премерят сили в третия Национален кръг „ Месец на специалностите “ в гр. Велико Търново.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР