Откриха и иззеха 20 000 къса цигари без бандерол от

...
Откриха и иззеха 20 000 къса цигари без бандерол от
Коментари Харесай

20 000 къса незаконни цигари и дрога иззе полицията във Враца

Откриха и иззеха 20 000 къса цигари без бандерол от багажника на автомобил, ръководен от 48-годишен врачанин, оповестяват от ОДМВР-Враца.

При няколко други инспекции са открити и конфискувани опиати. При първата на улица в града е открит и арестуван 38-годишен мъж от същия град. При обиска на лицето бяха открити 6 плика съдържащ бяло прахообразно вещество с общо тегло от 10 грама амфетамин и 1 сгъвка съдържаща зелена суха листна маса - канабис с тегло към 5 грама.

След претършуване на апартамен, населяван от лицето, служителите на реда намерили още 7 полиетиленови плика съдържащи зелена суха листна маса с общо тегло от 59 грама канабис. Мъжът е арестуван.

По време на същата интервенция, в търговски обект в града е осъществен обиск на на 32-годишен мъж, притежател на обекта. В лицето е открит плик съдържащ метамфетамин. Под рафт в магазина е открита кутия съдържаща 4 плика с бяло прахообразно вещество с тегло към 6 грама матамфетамин. В автомобил паркиран пред комерсиалния обект и употребен от същото лице, полицейските чиновници са намерили плик с тегло към 39 грама метамфетамин. След което лицето е арестувано.

При различен случай е арестувано 18-годишно лице, в което са открити 28 сгъвки канабис с общо тегло 39 грама.

При друга инспекция на автомобил ръководен от 48-годишен врачанин, кримално проявен, служителите на реда разкрили в багажника 20 000 къса цигари от разнообразни марки, без български акцизен бандерол. Цигарите са конфискувани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР