Откраднат детски велосипед Trek Precaliber 20' (червен). На 26.11.2018 (понеделник)

...
Откраднат детски велосипед Trek Precaliber 20' (червен). На 26.11.2018 (понеделник)
Коментари Харесай

Ето Го! Вижте Как Безочлив Крадец Обира За Броени Секунди В София!

" Откраднат детски велосипед Trek Precaliber 20' (червен). На 26.11.2018 (понеделник) към 6:45 сутринта откраднаха велосипеда на сина ми от двора ни в региона на Лъвов мост, София. Ако някой забележи подобен, разгласен за продажба или разпознае причинителя, апелирам да ми написа или да алармира в полицията (подаден е сигнал в 5 РПУ София). За околните и приятелите - апелирам това да не доближава до Вики към този момент, тъй като ще е сломен ", написа дамата в обществената мрежа.

След като разгласила фрагментите, и други пострадали от наглия апаш са се свързали с нея. Оказало се, че това надалеч не е първата кражба в региона - минимум три велосипеда са изчезнали от околните адреси през последната година.

" Много е притеснително, когато видиш, че някой влиза в твоята къща с такова успокоение и взима нещо, което е твое ", разясниха пред bTV съседи на Арнаудова.

Самата тя добави, че синът й още не знае, че колелото му е било откраднато.

" Обича от дребен да кара, взе участие в надпревари, това е второто му колело, тази година му купих по-специално, тъй като той желае да печели, тъй че е обвързвано с доста страсти ", описа майката.

За благополучие, фамилен другар е предложил да подари на детето велосипед за Коледа, само че вярата на хората в квартала е, че крадецът ще бъде открит преди да посегне на различен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР