Отказването на цигарите често е мисията невъзможна за един заклет

...
Отказването на цигарите често е мисията невъзможна за един заклет
Коментари Харесай

Патладжаните помагат при отказване на цигарите

Отказването на цигарите постоянно е задачата невъзможна за един върл пушач. И колкото и добре човек да осъзнава вредата, която никотиновите произведения водят по отношение на здравето и джоба му, то раздялата с тях наподобява като непостижима цел.

Не всеки има воля и предпочитание да се оправи с казуса. Въпреки другите способи, които се пробват от мнозина, те рядко дават резултат. Малко хора обаче знаят, че употребяваните начини за отричане от цигарите е добре да бъдат съчетани с подобаваща диета, с цел да дадат резултат.

 Отказване на цигари

Когато отказвате цигарите, е добре да изградите нов хранителен режим, който да ви помогне при отказването от неприятния табиет и в същото време не ви разрешава да компенсирате неналичието на никотин с приема на калории. Просто би трябвало да подберете верните артикули.

Най-добрата храна, която може да убие желанието за цигари, са патладжаните. Патладжаните, известни още като „ сини домати ”, имат високо наличие на никотинова киселина – тъкмо тази, която липсва на хората, опитващи се да надвият навика с тютюнопушенето.

 Зеленчуци

Поради това учени от Германия считат, че патладжаните ней-добре борят пристрастеността към цигарите и никотиновата абстиненция. От това следва - колкото повече патладжан се яде, толкоз повече никотинова киселина има в тялото, като по този метод се намалявал дискомфорта от никотиновия апетит.

Освен в патладжаните малко по-малък коефициент на наличие на никотинова киселина се следи още в домати, картофи, чушки.

 Мляко

Млякото от своя страна също е артикул, имащ удобно отношение по отношение на казуса. То е способно да понижи желанието за пушене. Установено е, че след потреблението на една чаша мляко преди запалването на цигара, по-късно се усеща извънредно противен усет на цигарата.

Спрямо това е въведен нов способ за справяне с тютюнопушенето - цигари, напоени с мляко, изсушени, след което се изпушват. Вкусът става толкоз непоносим, че е мъчно цигарата да се изпуши до края.

Добре е в процеса на отричане от навика от менюто да се извадят пържените, пушените, осолените и пикантни храни. Консумацията им усъвършенства стимулирането на вкусовите рецептори, които са чувствителни към усета на тютюн. По този метод се провокира предпочитание да се пуши.

Използвайте джинджифил. Когато ви се прииска да запалите цигара, то поставете парче джинджифил на езика си и започнете да го дъвчете. Вкусът му е много изострен и в това време прелестен, като оказва помощ да се справите с обзелото ви предпочитание.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР