Отказалият се наскоро Серхио Агуеро разкри подробности около момента, в

...
Отказалият се наскоро Серхио Агуеро разкри подробности около момента, в
Коментари Харесай

Кун за критичния момент: Успях само да хвана съперник за ръката и му казах да спре мача

Отказалият се неотдавна Серхио Агуеро разкри детайлности към момента, в който трябваше да постави завършек на кариерата си поради здравословни проблеми. На 30 октомври, по време на мача на своя против, аржентинецът усети неразположение. Оказа се, че става дума за аритмия - нещо, което го е мъчило и като по-млад. В последна сметка лекарите му предложиха да спре с футбола.

“Десет дни преди този дуел, по време на подготовка, усетих аритмия - разкри Кун в изявление за Radio 10. - Тогава ми направиха нужните прегледи и всичко изглеждаше ОК. После обаче това се случи в самата среща, а не го чаках. Пет минути по-рано започнах да чувствам по какъв начин ми става горещо, само че взех решение, че това е поради самия мач. Изведнъж обаче се замаях и усетих изнемощялост. При една обстановка скочих за висока топка, след което ми стана по-лошо. Успях единствено да хвана един от съперниковите футболисти за ръката и му споделих “Замаян съм, стой мача ”. Тогава той се обърна към рефера ”.
 Серхио Агуеро
33-годишният нападател дойде в Барселона през предишното лято. Той разкри, че към момента е част от WhatsApp групата на футболистите на каталунците. “Още съм в чата и не знам за какво не са ме изхвърлили ”, пошегува се той.
 Агуеро ще оказва помощ на Аржентина на Мондиал 2022 Агуеро ще оказва помощ на Аржентина на Мондиал 2022
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР