Откакто Златка Райкова стана майка в края на септември миналата

...
Откакто Златка Райкова стана майка в края на септември миналата
Коментари Харесай

Синът на Златка Райкова одра кожата на Благо Джизъса

Откакто Златка Райкова стана майка в края на септември предходната година, тя нееднократно е споделяла в обществените мрежи фотоси със своя правоприемник Благой, носещ името на татко си, само че до момента лицето му оставаше прикрито на фрагментите. През почивните дни плеймейтката и Благо Георгиев -Джизъса взеха решение да кръстят сина си в столична черква, събирайки най-близките си другари, и за първи път демонстрираха по какъв начин наподобява синът им.

Хубавият мотив даде храброст на родителите най-сетне да покажат облика на момченцето, което преди броени дни отпразнува и първия си рожден ден. Блондинката показа в инстаграм доста фотоси от събитието и по всичко проличава, че хлапето е одрало кожата на баща си. На празника участваха и двете най-големи деца на Джизъса - Йоана и Давид. Те са плод на връзката сред футболиста и гимнастичката Христина Витанова.

„ Честито да ни е християнчето Благой! С тати, бате и кака доста го обичаме! Незабравим празник, който ме извърши с добрина. Само същински другари! ", гласи посланието на Райкова под една от изявленията. „ Честито Кръщение, ангелче мое! ", добави спортистът.

По-късно двойката събра околните си в заведение, където всички подвигнаха тостове в чест на дребния Благой. Помещението бе украсено особено за мотива. Част от декорацията включваше огромни благ крила и голям брой балони в бяло и златно. Най-впечатляваща за децата бе триетажната торта с изобразено ангелче върху нея.
Само преди месец и половина Георгиев и Райкова имаха и различен мотив за празнуване. Те означиха две години от началото на връзката си. За да зарадва Златка, футболистът си татуира името й и датата, на която са почнали да се срещат, писа Уикенд.

„ Имам възприятието, че цялостен живот съм с теб. Това, което сме претърпели дружно за тези две години, хората не го претърпяват цялостен живот. Никой не вярваше и не има вяра в нас, само че това даже повече ни е сплотявало. Нали знаеш, аз и ти с нашите прелестни деца! Ти си моята обич, моят най-добър другар, нашият любящ баща! Обичам те, обич! ", изясни се и плеймейтката на мъжа си.

Прави усещане, че русокоската приема децата на Благо от предходните връзки доста добре и се старае да им се хареса. Най-близка е с щерка му Йоана, която към този момент навлиза в тийнейджърска възраст и се интерсува от мода, гримове и прически. Райкова пък има онлайн магазин за облекла и дава насоки на девойката в тази област. Води я и при своя коафьор, с цел да й прави забавни прически. Джизъса е в положителни връзки с някогашната си Христина Витанова, само че не може да се гледа с тогавашната си брачна половинка Есмер Омерова.

Рускинята се озлобила към него след развода и не му дава да вижда сина си – 4-годишният Елай, който даже не познава най-малкия си брат. В тази нежна възраст момченцето към този момент спряло да пита за биологичния си татко и възприемало за баща новия мъж на майка си – боксьора Макс Давидов.
Говори се, че макар имиджа на плейбой и многочислените креватни похождения, набожният състезател обича всичките си деца и се старае да поставя грижи за тях. Той откровено страдал, че не вижда Елай и към момента таял очаквания, че Омерова може да омекне и връзките им да се развият в позитивна посока. Последната му обич с Райкова в допълнение го стимулирала да мисли положително.

Преди Благо имаше навика да татуира имената на всички по-важни дами в живота си, само че в този момент е заличил надписите, свързани с някогашните, и е оставил единствено Златка. Той се зарече, че стопира с рисунките по тялото си, защото към този момент не му останало свободно място.

Дали някой ден ще се наложи да трие и и името на Райкова, питат се феновете на двойката. Засега връзките им са хармонични, появиха се даже клюки, че са сключили брак на скромна гала, защото силиконовата хубавица към този момент показва благоверния си като собствен брачен партньор.

Плеймейтката и риалити звезда е безапелационна, че ще поддържа Джизъса в положително и в неприятно. Именно тя му вдъхна сигурност, когато реши да сбъдне една от огромните си фантазии – да има спортна школа за деца. През лятото акдемията отвори порти и по този метод Благой продължава да се занимава с футбол, само че като треньор. Той приема хлапета от 6 до 15-годишна възраст, които се приготвят целогодишно на терена освен от него, само че и от други експерти в региона.

Георгиев получи огромна подркрепа от половинката си, която го насърчи да се захване с треньорска активност. След края на спортната си кариера той подхвана разнообразни бизнес инициативи, само че множеството претърпяха крах. Джизъса мощно надява, че този път ще му върви по вода, тъй като е вложил душата и сърцето си в академията за деца. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР