Откакто видях изследването, което показва, че оставането без храна за

...
Откакто видях изследването, което показва, че оставането без храна за
Коментари Харесай

„Гладуването и изключването на храна за 14 часа може да донесе огромен набор от ползи.“

Откакто видях проучването, което демонстрира, че оставането без храна за 13 или 14 часа може да излекува диабет вид 2, аз последвам рекомендация за увеличение на времето сред храненията и редуциране на прозореца, в който се храня всеки ден.

Ако този модел на хранене може да излекува диабет вид 2, това е задоволително положително за мен. Изследователи от Кралския лицей в Лондон са посочили, че в случай че ядете в границите на 10-часов прозорец, ще имате по-висока сила, по-добро въодушевление и по-ниски равнища на апетит. Резултатите от най-голямото публично научно изследване в Обединеното кралство демонстрират, че ограничението на дневния ви график за хранене до 10 часа и гладуването през останалите 14 има позитивни изгоди за здравето. Този модел на хранене значи, че в случай че ядете първата си хапка в 9 сутринта, би трябвало да изядете последната си хапка до 19:00.

Друг съвет е да сте в сходство с прозореца си на хранене, което носи по-големи изгоди от хората, които трансформират прозореца си на хранене всеки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР