Откакто стана съпруга на принц Хари, Меган Маркъл е в

...
Откакто стана съпруга на принц Хари, Меган Маркъл е в
Коментари Харесай

Защо Мишел Обама е фен на Меган Маркъл

Откакто стана брачна половинка на принц Хари, Меган Маркъл е в непрестанна борба за обичта и утвърждението на всички . И това не е изненада, изключително на фона на към този момент затвърдилата си каро фаворитка Кейт Мидълтън.

С обиколката си в Южна Африка, която херцогът и херцогинята на Съсекс започнаха едвам четири месеца след раждането на сина им Арчи, двамата още веднъж насочиха цялото внимание към себе си. И наподобява тактиката им работи, тъй като натрупат от ден на ден и повече звездни авторитетни поддръжници.

Маркъл има доста другари в светските среди, само че с последните си обществени изяви съумя да си завоюва благосклонностите и на някогашната Първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама. Двете са приятелки от дълго време, само че в този момент тя реши да се изкаже обществено като огромна фенка на брачната половинка на Хари .
 Снимка 444803

Госпожа Обама показа със своите над 33 милиона почитатели в Instagram, че херцогинята на Съсекс е водач, който с мисъл схваща рамките и основава един по-добър свят. Освен това, Меган е ентусиазъм за мнозина , с помощта на идеите, които е припознала като свои.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Michelle Obama (@michelleobama) на Сеп 25, 2019 в 11:56 PDT

Думите на Мишел Обама са следващото огромно самопризнание, което Маркъл получава . И двете дами се сблъскаха с предубеждения при започване на сложния си път, само че съумяха да потвърдят, че са задоволително мощни, с цел да се преборят с тях. А дами като тях в никакъв случай не пропущат опцията да се поддържат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР