Откакто се разбра за официалния развод на Борис Солтарийски и

...
Откакто се разбра за официалния развод на Борис Солтарийски и
Коментари Харесай

Взрив!! Ето защо се пропи Борис Солтарийски: Вижте с кого му е слагала рога бившата му вече Аделина!

Откакто се разбра за формалния бракоразвод на Борис Солтарийски и Аделина Солтарийска, а камо ли след сватбата й с различен зад океана, всички медии всеобщо тръбят, че Боцко е несериозник и пиянде.

Не, че в това няма истина, в противен случай - индивидът си обича чашката, честичко я надига, а и от дълго време се е отдал на флиртчета и афери за по една нощ с млади последователки, най-вече под 25 години. Защо толкоз млади ли - ами, тъй като счита, че няма да му желаят това, което не може да им предложи. А точно - сериозна връзка.

Има обаче причина Солтарийски да се провали тотално и да живее като убитак и тя е някогашната му жена. Да, Аделина сега е омъжена, само че близки до фамилията им разкриха, че повода за развода с артиста е тя. И нейната невярност.

Звучи парадоксално, само че било факт - Борис не изневерявал на жена си, до момента в който в един прекрасен ден научил, че тя го е направила " доблестен елен ". Солтарийска имала връзка с мастит столичен предприемач, който също имал семейство, само че бракът му бил в рецесия.

Разбира се, оня не си и помислял за брак с Ади, само че тази нелепост й коствала брака, разясняват източниците.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР