Откакто се премести в САЩ, Адел няма от какво да

...
Откакто се премести в САЩ, Адел няма от какво да
Коментари Харесай

Женени ли са Адел и Рич Пол

Откакто се реалокира в Съединени американски щати, Адел няма от какво да се оплаче. Тя си обезпечи " работа " като резидент-изпълнител в влиятелната зала " Колизеум " в Лас Вегас, а по всичко проличава, че и връзката й с Рич Пол продължава да е върви добре.

35-годишната изпълнителка на " Hello " на няколко пъти се изпускаше за персоналния си живот по време на представленията си в " Колизеум ". Преди няколко дни тя се назова " брачна половинка " на Пол, с което затвърди догатката, че двамата със спортния управител са се оженили скрито.

Точните думи на Адел бяха: " Не съм съвършената спортна брачна половинка ", като с това тя има поради обстоятелството, че продължава да не схваща разпоредбите на американския футбол. " Дразнещо е, тъй като се считам за интелигентен човек. "

Певицата добавя, че при всяка игра се тормози за сигурността на играчите преди да направи забележката за спортната брачна половинка. По-рано този месец Адел отговори на предложение на брак от човек от публиката. " Съпругът ми е тук довечера ", сподели тя.

Адел и 41-годишният Рич Пол, измежду чиито клиенти са Леброн Джеймс и Антъни Дейвис, са дружно от лятото на 2021 година Тя е майка на десетгодишния Анджело от първия си брак със Саймън Конецки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР