Откакто се премести в Маями след раздялата си с Жерар

...
Откакто се премести в Маями след раздялата си с Жерар
Коментари Харесай

Това ли е новият мъж в живота на Шакира

Откакто се реалокира в Маями след раздялата си с Жерар Пике, името на Шакира се спряга с това на разнообразни мъже. Колумбийската певица беше засичана както в компанията на Том Круз, по този начин и неколкократно в тази на Люис Хамилтън, като за момента обаче няма публично удостоверение да има връзка с нито един от двамата.

Преди брони дни обаче Шакира се наслаждения на един ден в Пуерто Рик със собствен сътрудник - изпълнителя Раул Алехандро. В обществените мрежи се появиха снимки на певицата и Раул, които плуват дружно в река с двете деца на колумбийката - Милан на 10 година и Саша на 8 година

Съвместната им поява идва, откакто Раул удостовери, че той и 30-годишната Росалиа са прекратили годежа си единствено четири месеца след предлагането. Шакира и Раул са другари, откогато работиха дружно по песента " Te Felicito " предходната година.

Що се отнася до хипотетичната връзка на Шакира с Хамилтън, спортният пилот е засичан с певицата доста пъти след раздялата с някогашния ѝ сътрудник Пике предходната година.

Освен че се любуваха на разходки с лодка дружно с другари в Маями, двамата вечеряха и в Барселона след второто място на Луис на Гран При в страната през миналия месец.

Миналата седмица се появиха изказвания, че Шакира се радва на нов сантиментален разказ със звездата от NBA Джими Бътлър.  Дни откакто бяха видени да си потеглят дружно от среща за вечеря в ресторант и бар Novikov в Лондон, вътрешен човек споделя пред Us Weekly, че " Джими кара Шакира да се усмихва и тя се усеща щастлива да прекарва време с него. "

Източникът прибавя, че " те са излизали няколко пъти, само че нещата са доста нови и е прекомерно рано да се каже дали има дълготраен капацитет. "

Към момента двойката " се познават от малко време и напълно неотдавна започнаха да се следват в обществените мрежи ". Милан и Саша са " отдавнашни почитатели на спортиста ", пише още изданието.

Приятелските онлайн взаимоотношения на двойката, в това число публикуването на видеоклип на Шакира, на който приветства неговия тим, Маями Хийт, както и фактът, че той " хареса " видеоклип с нейно осъществяване, направиха заглавия след раздялата й с Пике след 11 години дружно.

Междувременно Раул се обърна към Instagram тази седмица, с цел да отговори на разпадането на годежа си с Росалиа и да отхвърли обвиняванията, че не е бил правилен.

" Има хиляди проблеми, които могат да причинят разлъка, само че в нашия случай това не беше поради невярност или трети човек. През това време, което отстранявам, с цел да схващам всичко, имаше погрешни обществени изказвания и поради уважението, което изпитвам към нея, към фамилиите ни и към всичко, което в миналото сме изживели дружно, не можех да мълча и да продължа да виждам по какъв начин се пробват да унищожат най-истинската любовна история, която Бог в миналото ми е разрешил да изживея ", написа изпълнителят в обществените мрежи.

До този миг Росалиа към момента не е коментирала раздялата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР