Откакто новото ръководство на телевизията постави под въпрос съществуването на

...
Откакто новото ръководство на телевизията постави под въпрос съществуването на
Коментари Харесай

Джаро Аут От Стани Богат, Но Вижте Кое Предаване Поема Михаил Билалов!

Откакто новото управление на малкия екран сложи под въпрос съществуването на играта за познания в програмата си, всенародният любим Джаро от „ Под прикритие “, който бе изигран от Билалов, е получил няколко много любопитни оферти.

А едно от тях е било точно от „ Фермата “, в която към този момент по традиция част от надпреварата сред участниците са историческите куизове. Михаил Билалов е апетитна хапка за продуцентите на риалити формата, както поради обстоятелството, че до момента не е продавал персоналното си пространство на нито едно риалити, по този начин и поради колоритната си биография.

Познанията му като ландшафтен проектант сигурно могат да бъдат употребявани в култивирането на градината, която ще изхранва участниците във „ Фермата “. А физическата му устойчивост е калена от дългогодишни занимания с айкидо.

Над година Михаил Билалов се разихри и като водещ на „ Стани богат “. А това усъвършенства знанията на артиста в много дисциплини, написа show.blitz.bg. Ако предаването не продължи своето битие в Българска национална телевизия, както се приказва, Билалов умерено може да се впише като даскал по история във „ Фермата “. Оттам към този момент са декларирали своя интерес към него, написа Разкрития.

Още повече, че преди да стане водещ на „ Стани богат “ по Българска национална телевизия, Джаро построи топли „ Връзки “ с екипа на Би Ти Ви около присъединяване си в едноименния сериал в ефира им.

Ще смени ли Михаил Билалов „ Стани богат “ с „ Фермата “? Или артистът ще остане в шоуто за познания, в случай че има нов сезон на дребния екран? Предстои да забележим единствено след месец.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР