Откакто Доналд Тръмп не е президент на САЩ, медийното внимание

...
Откакто Доналд Тръмп не е президент на САЩ, медийното внимание
Коментари Харесай

Тръмп и Мелания отново под светлините на прожекторите

Откакто Доналд Тръмп не е президент на Съединени американски щати, медийното внимание към него и брачната половинка му фрапантно понижа. Сега обаче милиардерът и Мелания още веднъж са под светлините на прожекторите .
 
 Мелания и Доналд Тръмп БГНЕС

Година и половина след напускането им на Белия дом, редиците на републиканците наподобяват все по-стройни. Семейств о Тръмп приковаха вниманието на всички, откакто гласоподаваха на междинните избори , които се организират в Съединени американски щати. 

Доналд и Мелания подадоха вота си в Палм Бийч, Флорида. Семейството има там частния клуб Мар-а-Лаго , в който обожават да прекарват почивните си дни и ваканциите.
 
 Мелания и Доналд Тръмп БГНЕС

Бившият президент на Съединени американски щати и брачната половинка му изглеждаха в чудесно въодушевление и се усмихваха необятно пред камерите. Мелания както постоянно изглеждаше елегантна и стила й несъмнено липсваше от медийната сцена през последната година и половина.
 
 Мелания и Доналд Тръмп БГНЕС

Иначе междинните избори в Съединени американски щати се организират на всеки четири години в средата на всеки президентски мандат и тази година включват избори за всичките 435 места в Камарата на представителите, 35 от 100-те места в Сената и 36 от 50-те щатски губернатори.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР