Откъде търсите съвети за родителство - осланяте се на собствената

...
Откъде търсите съвети за родителство - осланяте се на собствената
Коментари Харесай

ИГРА: Откъде търсите съвети за родителството?

Откъде търсите препоръки за родителство - осланяте се на личната си вътрешен глас, ровите онлайн, четете книги, питате родителите си или желаете мнение от родители на деца в същата възраст? Очакваме мненията ви в мненията.

Да си родител, това е една от най-големите наслади, само че и компликации, пред които ще ви изправи животът. Ще попаднете в обстановки, в които ще сте комплицирани и разтревожени, ще се чувствате на кръстопът по какъв начин най-правилно да постъпите, с цел да сте положителни родители. Откъде ще потърсите помощ следователно?

Интуиция
, шесто възприятие - както и да наричате това вътрешно чувство, то е мъчно обяснимо. Може би предпочитате да се осланяте на интуицията си, когато става дума за на детето ви. Важно е да вярвате на шестото си възприятие, тъй като надали различен познава детето ви толкоз добре, колкото вие. Но задоволителна ли е?

Онлайн
Някои родители избират да чуят повече гледни точки, по тази причина се потапят в необятния свят на обществените мрежи и конгреси. Там незабавно ще се отзоват стотици хора със препоръки. НО! Бъдете деликатни, когато търсите съвет онлайн. Първо: сигурно би трябвало да се готови за хейт. Ще ви подлагат на критика, наскърбяват и много ще ви изнервят. Второ: в никакъв случай не знаете какъв брой способен е индивидът зад коментара.

Вместо това потърсете онлайн медия, на която имате доверие. Там ще откриете доста потребни препоръки и гледни точки, без да сте обект на обиди и рецензии.

 родителство

Книга
На пазара ще откриете голямо многообразие от книги, свързани с възпитанието на детето. Прочетете описанието на задната корица, с цел да добиете обща визия от посоката на книгата и да прецените дали ще ви е от изгода.

Съвет от мама и тате
Баба и дядо могат да ви дадат положителни насоки и препоръки по какъв начин да се справите с на детето. И въпреки да е правилно, че всяко потомство е друго, сигурно можете да си " откраднете " някой и различен трик, леко да го измените и да го приложите сполучливо.

Съвети от познати с деца на същата възраст
Хората, които могат да ви дадат потребни препоръки, са родителите на малчугани на същата възраст или малко по-големи. Едва ли ще срещнете неоправдателно отношение, тъй като скоро са минали през сходни компликации. Ще получите положителни препоръки, потребни за децата от това потомство.

 родители, образование

Освен това, в случай че имате шанс и сте контактни персони, на площадката ще научите доста потребни препоръки и хрумвания по какъв начин да се справяте с децата, изключително през първите години. Пъстрата палитра сред родители, баби и детегледачки ви дава опция да проучите разнообразни гледни точки. Освен това, наблюдавайки държанието на децата, можете да прецените до каква степен се влагат време и усърдие и до каква степен препоръките са съответни.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР