Отиваме на предсрочни избори, не могат да се разберат как

...
Отиваме на предсрочни избори, не могат да се разберат как
Коментари Харесай

Нинова: Отиваме на предсрочни избори, не могат да се разберат как да си поделят държавата

Отиваме на предварителни избори, не могат да се схванат по какъв начин да си поделят страната. Това сподели водачът на ПГ “БСП за България ” Корнелия Нинова пред публицисти след консултациите при президента Радев за сформиране на държавно управление.  Разбрахме, че ГЕРБ желаят още време, не видяхме убеденост от ПП-ДБ да са се разбрали по въпросите, уточни Нинова. Тя съобщи, че от Българска социалистическа партия са подготвени за избори и ще вземат участие в предварителни. 

Попитана за отсъствието от консултациите на Асен Василев, Делян Пеевски и Бойко Борисов, Нинова го дефинира като сигнал към президента. 

Мислим, че е по-добре да има избори, тъй като още девет месеца България да бъде подложена на това тестване, единствено да се разпределят постове, да се овладява страната, да се овладява правосъдната система, да се препира Борисов, да се избелва мафията, да се връща модела на ръководство, представете си всички регулатори, които са над 20, и всеки ден да гледате и народът да гледа тези кавги и кавги -кой къде да се намести във властта и по какъв начин да се упражнява властта, разяснява Нинова. 

" В последните месеци чухте ли някакъв градивен диалог и решение най-много, за здраве, обучение, приходи. Не, всичко е преодоляване на властта и избелване на мафията. Защо Ѝ е на България още девет месеца това, напълно да ги легитимираме, да ги сложим на върха на страната ", добави водачът на Българска социалистическа партия. 

Попитана цветята към нея нищо ли не значат, Нинова разяснява: „ джентълменски жест на Осми март единствено “. Относно връчването на първия мандат, тя съобщи: „ Когато си реши президентът, не даваме препоръки “.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР