Отивам до дома на Николай Колев с твърдото съзнание да

...
Отивам до дома на Николай Колев с твърдото съзнание да
Коментари Харесай

Караянчева ще посети Босия в дома му

Отивам до дома на Николай Колев с твърдото схващане да го убедя да приключи стачката, тъй като за живота не може да има никакви пазарлъци. Това сподели на брифинг ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева откакто стана ясно, че протестиращият Николай Колев-Босия няма да пристигна за уговорената с нея среща.
По-рано през днешния ден Босия, който към този момент 34-и ден гладува в символ на митинг против корупцията в системата на превоза, даде къса конференция в Българска телеграфна агенция, с цел да затвърди настояванията си за оставка на отрасловия министър Ивайло Московски и разформироване на Народното събрание.
" Трябва да има отговорно отношение, а аз имам такова. С мен ще бъде екип на държавна болница, с цел да може когато се договорим с него, да го поеме ", разгласи тя.
" Поканих и министър Валентин Радев да отидем до дома му, тъй като доколкото знам има някакви сигнали, които желае да се прегледат, въпреки че Инспекторатът в Министерство на вътрешните работи към този момент ги е разгледал ", разяснява Цвета Караянчева.
" Днес насочих публична покана на Николай Колев, тъй като считам, че животът е над всичко и гладната му стачка би трябвало да спре. На няколко пъти съм водила кореспонденции с него и съм му обяснявала, че това което можем да създадем от Народно събрание, не удовлетворява настояванията му “, уточни ръководителят на Народното събрание.
" Ще предложа на Николай Колев да създадем Временна комисия в Народното събрание. Той да изложи всички обстоятелства и условия, които има. В комисията ще вземат участие и негови хора, и неправителствения бранш. В рамките на месец ще излезем със съответните изводи ", съобщи Караянчева.
" Това мога да му предложа. За настояванията за оставки на министри и за разформироване на Народното събрание мога да кажа, че няма нищо по-демократично от изборите. Този парламент е определен от над 2,5 млн. български жители и е свикан да работи за тях ", сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР