Отиде си от добрината. Аз лично изпитвам огромна вина за

...
Отиде си от добрината. Аз лично изпитвам огромна вина за
Коментари Харесай

Почернените Родители На Дарина Казаха Това, Което Никой Не Посмя: Малката Никол Можеше Да Бъде Спасена!

" Отиде си от добрината. Аз персонално изпитвам голяма виновност за това, че я възпитахме да бъде добра, да бъде човек. Трябваше да я възпитаме да бъде злобна и егоистична. Сега щеше да е жива и щеше да е щастлива ", прибавя почернената жена.

" Не съумях да кажа на Дари какъв брой доста я обичам, не съумях. Аз съм й го казвала и на Никол, само че беше дребна да го разбере, само че съм уверена, че го усеща ", спомня си Ваня. Бащата на Дарина прибавя от своя страна: " Явно в този свят положителните хора не съумяват. Да сътвори дом и семейство - това й беше фантазията. Да има уют и детенце, за което да се грижи. Другата й фантазия е фотографията – да стане добър фотограф и да оказва помощ на хората, както го и правеше ". Георги прибавя още, че доста би се радвал, в случай че нещата спрат до тук и няма повече принуждение.

" Да няма последваща Дарина и Никол, да няма такива дами и деца, погубени от домашно принуждение. Иска ни се Дарина да затвори вратата на всичко това, на този филм на ужасите ", заключи Ваня.

Както Брадва.бг заяви, двойното ликвидиране стана при започване на предходната седмица. Първо в апартамент в " Надежда " смъртоносно простреляна е майката на детето, а по-късно е убито и едногодишното момиченце. Самият Викторио Александров прави несполучлив опит за самоубийство.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР