Отговорникът във филиала на спешния център в Самоков д-р Ивалина

...
Отговорникът във филиала на спешния център в Самоков д-р Ивалина
Коментари Харесай

Две фелдшерки напускат след нападението над медик в Самоков

Отговорникът във филиала на незабавния център в Самоков доктор Ивалина Трендафилова съобщи, че никой не се е извинил за експанзията над доктор, както бе оповестено от управляващите.

" Извинения никой не е поднесъл - нито към потърпевшия доктор, нито към медиците във филиала. Тези извинения може би са някакви сделки сред юристи, сред служители на реда, и са ги чули в диалози с тях. Но на наша територия никой не е правил извинения. Вчера даже два пъти посещавах РПУ-то заради подадени сигнали за арестуваните лица. Не ми е изказано никакво състрадание и опрощение ", сподели тя в ефира на БТВ.

" Щетите са най-вече морални - стрес на целия колектив. Сутринта ме " зарадваха " две фелдшерки с молби за овакантяване, което доста ме натъжи, тъй като това са две фелдшерки, които цялостен живот са работели единствено във филиала за незабавна помощ. Те са извънредно скъпи медицински фрагменти. Два дни си задавам два въпроса - докога и за какво. Докога ще поносим това и за какво се случва? Отговорите ми са едни и същи - до момента в който няма смяна в нормативните документи, в законите ", съобщи доктор Трендафилова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР