Отговорът на този въпрос е ясен, без да е упоменат

...
Отговорът на този въпрос е ясен, без да е упоменат
Коментари Харесай

Защо новите коли са еднодневки?

Отговорът на този въпрос е явен, без да е споменат някъде категорично. Автомобилните производители вършат коли, които да не устоят доста повече от гаранцията, с цел да могат да печелят, както от покупката на нови коли, по този начин и от скъпите ремонтни действия. Липсата на надеждност в главните възли и елементи на колите е изцяло умишлена и са прави от производителите чрез няколко съществени трика.

Така да вземем за пример, лекосплавните и ефикасни нови двигателни блокове, които тежат доста по-малко, разполагат с отлична геометрия на цилиндрите и имат минимални топлинни деформации, на процедура са направени по този начин, че се износват доста по-бързо. Това е разказано в гаранцията, само че по този начин, че да не може да се прочете ит всеки.

При обширен обзор на гаранционните условия на един автомобил излиза наяве, че ресурсът на множеството нови мотори е не доста повече от 200 000 километра. Освен казуса с блока, умишлен различен подобен е този с регулирането на клапаните. Отказвайки се от монтаж на хидрокомпенсатори, клапаните би трябвало да се контролират след пробег от към 100 000 километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР