Отговорът е - да, ето това очаквахме да разберем и

...
Отговорът е - да, ето това очаквахме да разберем и
Коментари Харесай

Първа официална снимка като двойка: Жорката и Фейгин от "Игри на волята" споделиха важен момент

" Отговорът е - да ", ето това чакахме да разберем и сме супер щастливи, че Фейгин и Георги от " Игри на волята " са публично двойка. Олимпийската ни състезателка удостовери новината първо във Vbox7, а в този момент последва и публична фотография, на която тя театралничи с гаджето си Георги.

Виж още: Ужас в Плевен! Нападнаха Емили Тротинетката, тя направи 2 опита за самоубийство

Снимката е направена след съревнование, на което наподобява мацката е постигнала сериозен триумф, а Жорката е бил с нея за поддръжка.

" Игрите доста ни сближиха, бяхме в доста сложни условия, където издържахме и в този момент ни предстоят единствено хубави моменти, ще би трябвало да се опознаем още, само че за момента всичко е същинско и вълшебно. За първи път с Жорката се запознахме на медицинските и след тях той реши да ме предложения, в случай че може да играем дружно в случай че попаднем в едно племе и от там просто очевидно сме се усетили, че сме в действителност един за различен и го видяхме видяхме. Видяхме, че можем да бъдем в действителност дружно в сложните моменти и се надявам в този момент като излезем в действителния свят това нищо да не ни повлияе ", описа пред Vbox7 Фейгин в детайли за първата ѝ среща с Жорката.

Виж още: Ето на това се споделя обич: Дария Хаджийска поглези половинката си на спа отмора

Фейгин ни описа още, че се е влюбила в Жорката не поради въшността му, а поради качествата му. " Аз се влюбих по-скоро в Жорката не във външния тип, а в това какво отношение демонстрира към мен, по какъв начин приказва, какъв брой е възпитано това момче. Има цели в живота и това в действителност доста ме впечатли ", сподели още спортистката.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР