Отговор на този въпрос ни дават Националното бюро за борба

...
Отговор на този въпрос ни дават Националното бюро за борба
Коментари Харесай

Защо кражбите на коли се увеличават?

Отговор на този въпрос ни дават Националното бюро за битка с закононарушенията в областта на обезпечаване (NICB). Американците вършат проучването на територията на Съединени американски щати, само че по техни думи то се отнася и за доста други страни, в това число и тези от Европа.

Причината е в забележителното повишение на цените на аварийните елементи за коли в международен мащаб. Те вършат съпоставяне с цените на съществени възли и елементи, като мотор, калници, фарове, гуми, джанти и така нататък

Според специалистите, към днешна дата цените на всички аварийни елементи за един автомобил, доста надвишават цената на цялата кола като нова. Крадците обаче не разпродават всичко от крадения автомобил.

Те взимат от него единствено най-ценните възли и елементи, които са мъчно проследими по този начин и заработват задоволително. Тенденцията за увеличение на цените на аварийните елементи остава в напредък, по този начин, че съгласно специалистите от NICB и броят на крадените коли ще продължи да се усилва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР