Отглеждане на розови храсти Обичаме да се наслаждаваме на красиви

...
Отглеждане на розови храсти Обичаме да се наслаждаваме на красиви
Коментари Харесай

Това е най-голямата тайна за постоянно цъфтящи цветя

Отглеждане на розови шубраци
Обичаме да се любуваме на красиви рози в градината допустимо най-дълго. Така че е значимо да ги поддържаме добре, което значи да подрязваме храста в точното време, тъй като розите са доста податливи на заболявания и инсекти.
Поддържане
Възможно е да се засаждат рози целогодишно и е най-добре да бъдат засаждани на място, където има малко вятър, доста слънце и добра почва. Уверете се, че храстът не е засаден в прекомерно влажна почва, която има добър дренаж, само че сигурно не е прекомерно суха. Твърде сухата почва ще докара до най-малък напредък на храста. Друг съвет за оптимално развъждане на розите е да добавите малко глина към почвата. Розите обичат това!
 Алое вера
Набавете си следното: роза от цветарския магазин, растение алое вера, почва за саксии и по-голяма саксия. Останалото е доста просто – просто следвайте стъпките по-долу.
Отрежете върха на лист от алое вера. След това изрежете парче от към 4 сантиметра. Уверете се, че растението алое вера е задоволително дебело, с цел да побере дръжката на розата. Поставете дъното на розовото стъбълце във влажната част на алое верата. Срежете розата на половина с ножици за подкастряне, за предпочитане под листната част на стъблото. Напълнете саксия с пръст и направете дребна дупка в центъра на почвата. Поставете дръжката на розата с алое верата и покрийте с пръст. Поливайте растението най-малко два пъти дневно с малко количество вода. Уверете се, че почвата не е прекомерно влажна, само че и не е прекомерно суха. Всичко, от което се нуждаете в този момент, е малко самообладание. Ще видите, че стъблото на розата ще прерасне в хубав, огромен розов шубрак. Ако растението надрасте саксията, можете да го присадите в по-голяма саксия или да го засадите на идеално място в задния двор.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР