Отделни структури са подпомагали Георги Семерджиев, коментира пред БНТ служебният

...
Отделни структури са подпомагали Георги Семерджиев, коментира пред БНТ служебният
Коментари Харесай

Какви са били чадърите над Семерджиев?

Отделни структури са подпомагали Георги Семерджиев, разяснява пред Българска национална телевизия служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.

Той съобщи, че въпросът е за какво чак в този момент се преглежда казусът „ Семерджиев “. Шест години, разяснява Демерджиев, никой нищо не е направил.

По всички случая, близо 40, са разпоредени да се образуват дисциплинарни производства. Колко високо стигат протекциите върху Семерджиев в Министерство на вътрешните работи, ще стане ясно откакто завърши инспекцията, разяснява служебният министър.

„ Нито едно лице с какъвто и да е статут не може да бъде покровителствено “, безапелационен е Демерджиев.

„ Темпото на следствие върви добре, съгласно мен. Вярвам, че ще бъде дадена изясненост кой - какво. Кога ще бъде явен резултатът зависи обаче от проверяващите органи “, сподели още той.

Служебният министър на вътрешните работи разяснява и трафикът на мигранти. По думите му, в тази активност не са включени българи, а непознати жители. За това са осведомени от ЕВРОПОЛ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР