Отделете си ден за иновации. Вземете си отпуска от живота,

...
Отделете си ден за иновации. Вземете си отпуска от живота,
Коментари Харесай

Иновации по време на пандемия, рецесия, протести |

Отделете си ден за нововъведения. Вземете си отпуска от живота, пандемията, рецесията и го прекарайте с нас, с цел да се заредите със познание за бъдещето, позитивност и сила за нововъведение. Само до края на януари с цена за ранна регистрация.

На 25.02.2021 от София Ивент Център ще се излъчва наживо интернационалният конгрес за нововъведения. Новото, седмо по ред издание, Innovation Crossroads - “Кръстопътища на нововъведенията ” е директно повлияно от тематиките за пандемията, рецесията, митингите.

Как се провежда интернационален конгрес по време на пандемия? Разбира се, цифрово, с най-хубавото техническо съоръжение и лъчение от телевизионно студио от сърцето на София с най-изявените български публицисти, като водещи и модератори.

В трите панела - Оцеляване или разцвет? Банкрут или иновaция? Глад или гражданска война? ще видите и чуете 15 лектори. Те са представители на някои от най-големите организации в света като Световната банка, Веолия, Оксфорд, Кока-Кола, Siemens, УниКредит Булбанк, Кауфланд и други

Идват от 7 страни - Съединени американски щати, Белгия, Франция, Англия, Турция, Швеция, Русия, с цел да отговорят на въпросите ни: Изяжда ли корупцията нововъведението и бъдещето ни? Нашите пандемии, рецесии, революции акселерират ли знанието в света?

Рик Вера и Юлия Старк , модерирани от Ирина Недева от Българско национално радио
Димитър Бечев и Филип Гунев , модерирани от Миролюба Бенатова от TV1
Мари-Луис Харисто и Красимир Марчев , модерирани от Юрий Вълковски от Reach for Change
Ирма Менцер и Сабин Еверет , модерирани от Ирина Обущарова от TrendingTopics.bg
Павлина Янакиева и Хюсеин Гюлер , модерирани от Мария Черешева от Дарик радио
Боряна Манолова и Даниел Лорер , модерирани от Деян Василев от “МоитеПари ”
Франсоа Деберг, Теодора Петкова и Иван Чернев , модерирани от водещите на събитието

Както и предходната година JTN и Innovation Starter ще показват извънредно изследване, основано особено за форума, за обстановката в България, оцеляват ли иноваторите и кои са стопанските и психически характерности, които им оказват помощ да се оправят по-добре в рецесия.

До края на януари 2021 година можете да закупите своя билет с цена за ранна регистрация на: www.innovationexplorer.bg. Пълната стратегия е отразена на уеб страницата на събитието.

При регистрация ще получите линк за виртуален достъп до форума и спомагателните събития към него, както и специфичен рекламен пакет, доставен на вашия адрес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР