Отдавна всички се чудеха как не само Галена, но и

...
Отдавна всички се чудеха как не само Галена, но и
Коментари Харесай

Всички се чудеха как отслабна Галена! Ето новата диета на...

Отдавна всички се чудеха по какъв начин освен Галена, само че и редица други певици, актриси и известни персони, съумяха да се снабдят с в действителност съвършени ограничения. Изпълнителки шашваха с изумителни тела единствено месеци след раждането. Без нито една непотребна тлъстинка по тялото си. Е, оказа се, че не всички са платили хиляди, с цел да легнат под скалпела. А и реалност липосукцията не е решение, защото след нея килограмите може бързо да се възстановят.

Тайната на съвършените тела и намаляване на известните у нас топ гърли си има своето пояснение. При това по-простичко от предстоящото. Първа Галена признава, че това е супер мощна диета с неповторим резултат, при която единствено за две седмици може да се смъкват към 7 кг. Диетата е дело на известния диетолог и фитнес инструктор Дейвид Кирш, с който работят имена като Лив Тейлър, Наоми Кембъл, Хайди Клум и други.

При този режим няма апетит и се яде пет пъти дневно, през три часа. Диетата е разграничена на три стадия от по друг брой седмици. През първия стадий не трябва да се пият никакви спиртни питиета, както и да се одобряват въглехидрати. Позволени са главно белтъчини като яйца, риба, пуешко, пилешко, гъби, орехи и немазни млечни артикули.

Вторият стадий е малко по-обогатен и в него към този момент бихте могли да включим в менюто си малко картофи, пълнозърнести храни, плодове, малко мазнини и единствено един път на ден нещо малко и сладичко. Този интервал трае също две седмици. Третият интервал е от четири седмици и няма строги ограничавания. В него към този момент включваме неразрешените през първите два интервала храни, само че се стараем да са в минимално количество. Не бива да прекаляваме с тях, с цел да не провалим резултата от диетата и напъните си.

“Сладките и нездравословни храни се хапват тогава, само че ги одобряваме като мъничък подарък. Две-три хапчици дневно, едвам не се лишаваме от нищо. Повярвайте, че с потребното и здравословно хранене се привиква по-бързо от предстоящото. И след това сами ще се изненадате, че не ви се ядат вафли, чипсове, пържени картофи и прочие”, отбелязва чаровната Галена.

Източник: Струма.бг
тагове галена диета фолк певица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР