Отдавна вече знаем, че петият сезон ще е последен за

...
Отдавна вече знаем, че петият сезон ще е последен за
Коментари Харесай

Началото на края за Stranger Things - все по-близо

Отдавна към този момент знаем, че петият сезон ще е финален за Stranger Things - един от най-успешните сериали на Netflix. С началото на холивудските стачки през май предходната година обаче почитателите останаха разочаровани, защото работата по сериала бе спряна, наред с други продукции.
 Stranger Things се трансформира и в анимационен сериал по Netflix
Вселената на Stranger Things става още по-голяма

Приключението продължава

И до момента в който създателите на Stranger Things все отново внимават да не издават доста какво следва във финалния сезон, някои фенове към този момент имат догатки. А тях те базират на  - театралната режисура, която от няколко месеца към този момент се играе на лондонския Уест Енд.

" Пиесата несъмнено дава на почитателите някои не толкоз фини закачки и подмятания за това накъде се насочват избрани сюжетни линии в сезон пет. Засягат се няколко тематики и хрумвания, които ще продължим в шоуто ", издават братята Дъфър, основателите на сериала, пред Entertainment Weekly.

Въпреки паузата, която претърпя Stranger Things, фотосите на сериала към този момент са назад на дневен ред. И това излиза наяве от пост в X (преди Twitter), който афишира тъкмо това.

????THIS IS A CODE RED???? STRANGER THINGS 5 production has officially begun!!!
— Stranger Things (@Stranger_Things)
" Това е код алено! Продукцията на Stranger Things сезон пет публично стартира ", написа към фотографията, на която са се събрали Мат и Рос Дъфър и актьорският състав.

В последния пети сезон на Stranger Things се завръщат, Фин Улфхард,, Гетен Матарацо, Кейлъб Маклафлин, Сейди Синк, Чарли Хийтън, Наталия Дайър, Мая Хоук, Дейвид Харбър и Уинона Райдър.
 Линда Хамилтън в Stranger Things - актрисата ще взе участие в петия финален сезон на сериала
Ново звездно попълнение към последния сезон на Stranger Things

Нова задявка с филмите за " Терминатор "

Наред с тях ще забележим и по-новите лица - Джейми Кембъл Бауър, който играе Векна, Кара Буоно като Карън Уилър, Амибет Макнулти като влюбената в Робин Вики и Линда Хамилтън, която познаваме от " Терминатор " и е най-новото попълнение в сериала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР