Отдавна на всички е ясно, че Илон Мъск е личност

...
Отдавна на всички е ясно, че Илон Мъск е личност
Коментари Харесай

По какво си приличат Илон Мъск и Доналд Тръмп

Отдавна на всички е ясно, че Илон Мъск е персона с несклоняем дух. Едва ли щеше да бъде и толкоз сполучлив предприемач, в случай че не притежаваше това качество.
 Илон Мъск, ограничаването за постовете му в Twitter и за какво въпреки всичко няма да може да разгласява свободно
Тормозът, на който е подложен Илон Мъск

В Twitter и милиардерите нямат цялостна независимост

Основателят на Tesla и SpaceX продължава да показва своето неодобрение и рецензии към Twitter, а най-забавното е, че това се случва посредством постове точно в обществената мрежа.

Мъск продължава да упорства свободно да разгласява наличие, обвързвано с автомобилната си компания, даже и откакто при последния процес на събитията регулаторните органи на Съединени американски щати изрично отхвърлиха.

Given that Twitter serves as the de facto public town square, failing to adhere to free speech principles fundamentally undermines democracy.

What should be done?
— Elon Musk (@elonmusk)
Съвсем предстоящо, милиардерът реагира остро и сериозно, а последният му пост гласи следното: " След като Twitter служи като на процедура публичен площад, да не се придържа към правилата на независимост на словото, е главно нарушаване на демокрацията. Какво би трябвало да се направи? "

И самичък насочва и въпроса дали е нужна нова платформа.

Am giving serious thought to this
— Elon Musk (@elonmusk)
Очевидно предприемачът желае да предприеме различен метод като разшири професионалните си действия и с признанието си демонстрира, че съществено обмисля основаването на нова обществена мрежа, написа CNN.

Не би било казус авторитетна фигура да прибегне до сходна разпоредителност за да извоюва свободата на словото си, по този начин, както я схваща. Остава ни да проследим по какъв начин ще развие Мъск проектите си по другояче утъпканата към този момент пътека от не какъв да е, а някогашния президент на Съединени американски щати.
 Илон Мъск и съглашението, от което желае да се измъкне, с цел да разгласява свободно в Twitter
Споразумението, от което Илон Мъск желае да се измъкне

20 милиона $ санкция отнесе за собствен пост

След като през януари 2021 година Twitter забрани на Доналд Тръмп да разгласява постове, 12 месеца по-късно американският президент основа личната обществена мрежа, която назова Truth Social.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР