Отдавна мина времето, в което дебнехме радиостанциите, за да запишем

...
Отдавна мина времето, в което дебнехме радиостанциите, за да запишем
Коментари Харесай

Празник за меломаните: Нова музикална стрийминг услуга ни дава безплатни концерти на любими артисти

Отдавна мина времето, в което дебнехме радиостанциите, с цел да запишем на касетка обичаните си шлагери от радиото. Вече музика можем да слушаме по всевъзможен метод, само че същинското благосъстояние, това, което разграничава слушането на музика като декор и същинският меломан е качеството на звука и фактът, че ценителят би отишъл една стъпка напред в опознаването на обичания актьор - лайв осъществяванията.

Точно такава опция предлажа и #BeApp - новата музикална стрийминг платформа, която ще показа на потребителите си концерти на над 100 международни музиканти. Нещо повече - прави го гратис за период от 60 дни! 

Приложението започва с извънредно партньорство с Coca Cola, а измежду лайв осъществяванията, на които може да се насладите, са концерти на Katy Perry, Bebe Rexha, DJ Khaled, Miguel, Steve Aoki в така наречен Coke Studio Sessions. Тези концерти поддържат Международното придвижване на Червения кръст и Червения полумесец.

За разлика от останалите виртуални концертни платформи, #BeApp предлага многообразие от интерактивни функционалности, като шерване на вътрешно наличие – потребителите ще могат да канят своите другари да се причислят към тях по време на стрийма, разнообразни награди, които ще печелят, неповторимата опция да взаимодействат с артистите по време на концертите, както и да вършат дарения към Международното придвижване на Червения кръст и Червения полумесец, в поддръжка на битката с COVID-19. Потребителите ще могат да се включат в интерактивните предавания онлайн на #BeApp, като го смъкват гратис на iOS или Android устройства, както и от Coca-Cola YouTube и Фейсбук.

Първият стрийминг уикенд стартина на 15 май и включи изяви на Diplo, Kaskade, DJ Khaled и други. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР