Отдавна говоря за Пътя на Копринката, това заяви лидерът на

...
Отдавна говоря за Пътя на Копринката, това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Борисов: Отдавна говоря за Пътя на Копринката. Нинова: Сарафов да го разпита!

Отдавна приказвам за " Пътя на Копринката ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Бирисов в коментар за настояването на Делян Пеевски да се осветят делата  към президента Радев и неговите съветници

 

За срещата сред Кирил Петков и Спас Русев  Борисов съобщи, че  е приказвал със съпредседателя на Политическа партия и Петков му обяснил, че не си говорели нищо, само пили кафе.

Питал го за срещата като некоалиционен сътрудник, Кирил Петков през днешния ден при Цветанка Ризова щял да приказва за Чаталджагейт, а в неделя и Асен Василев щял да даде пояснение, разкри още Борисов.

 

Ние сме некоалиционни сътрудници, отчете той. Разговарял и с Даниел Лорер, както и с Атанас Атанасов и те го уверили, че няма нищо неправилно в скандала с Чаталджа. Длъжен съм да им имам вяра, сподели Бойко Борисов.

 

Девет месеца изкарахме дружно, това си е сериозна връзка, допълни той.

Борисов изясни, че приказвал си с Делян Пеевски по политически тематики. Тепърва ще се реши кой ще оглави комисията за спецслужбите, но не счита, че " Възраждане " е проруска партия, по-скоро били крайнодесни. Всеки член на комисията бил равнопоставен на ръководителя.

" Борисов очевидно знае за корупцията в президентството. И в този момент би трябвало да я потвърди. Защо не си алармирал прокуратурата до момента? Да не би да сте вървели дружно по този път на Копринката? ", по този начин Нинова реплекира Борисов за думите му, че от дълго време приказва за " Пътя на Копринката ".

Лидерът на Българска социалистическа партия не обърна към основния прокурор: " Г-н Сарафов, един водач на партия - Борисов, обществено споделя, че може да потвърди това, което приказва. Защо още не сте го извикали на разпит? "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР