Отдавна е ясно, че Кримският мост е ненужна конструкция, така

...
Отдавна е ясно, че Кримският мост е ненужна конструкция, така
Коментари Харесай

ВСУ за Кримския мост: Има дълбок замисъл, който ще бъде реализиран

Отдавна е ясно, че Кримският мост е ненужна структура, тъй че ще бъде опустошен, само че в този момент няма потребност да се бърза с това.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11982
Ръководителят на Съвместния координационен пресцентър на Силите за защита на Южна Украйна Наталия Гуменюк сподели това, отговаряйки на въпрос дали приемането на ракети с огромен обхват на деяние от 300 километра от сътрудниците през януари ще способства за разрушаването на този мост, предава УНИАН.

Тя означи, че вероятностите за Кримския мост са ясни от дълго време - това е ненужна структура.

" Но не всичко излишно би трябвало да бъде отстранено тъкмо в този момент. Според нормалния закон почистването би трябвало да се прави последователно и оправдано. Сега има мисли по какъв начин това може да стане, само че е по-добре, когато те се ползват в стратегически проект ", Гуменюк споделих.

Според нея, както се споделя в Одеса, „ би трябвало да се бърза постепенно “ и би трябвало да се изчака подобаващият миг. 

В същото време тя означи, че елементарното заличаване на една съответна конструкция, била тя и логистичен път, не постоянно ще помогне за постигането на мечтаната цел.

Тя напомни, че когато ставаше въпрос за освобождението на десния бряг на Херсонска област, постоянно е стоял въпросът: за какво не „ бутнете “ Антоновския мост и не отрежете цялата логистика на врага. „ Има по-дълбок проект и той ще бъде осъществен “, акцентира Гуменюк във връзка с вероятностите на Кримския мост.

Тя разяснява и информацията, че корабът за битка с мини на Черноморски флот " Владимир Козицкий " се е взривил в Севастопол.

 „ Не можем да изключим сходно осъществяване на руснаците “, сподели Гуменюк.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР