Отбранителните сили са изтласкали руснаците на 3-8 километра от Днепър

...
Отбранителните сили са изтласкали руснаците на 3-8 километра от Днепър
Коментари Харесай

В Херсонска област украинските защитници изтласкват руснаците на 3-8 километра назад от Днепър

Отбранителните сили са изтласкали руснаците на 3-8 километра от Днепър на левия бряг на Херсонска област, тъй че минометният огън към този момент не доближава десния банка.

Източник : Наталия Хуменюк, шеф на Съвместния пресцентър на оперативно командване „ Пивден “ (Юг), по време на националната взаимна 24/7 новинарска емисия, цитира Ukrinform

Цитат : „ Предварителните данни демонстрират, че дистанцията варира от 3 до 8 километра, според от спецификата на географията и ландшафта на левия бряг. Сега техните минохвъргачки не могат да ударят десния бряг, тъй че виждаме това като несъмнено достижение. "

Подробности : Тя означи, че украинските бранители не престават да печелят позиции на левия бряг.

Както сподели Хуменюк, има доста работа за нашите военни. Въпреки че отчетите демонстрират 4-10 унищожени артилерийски системи всеки ден, руснаците не престават да обстрелват десния бряг на Херсонска област.

Това значи, че руснаците имат опция да изтеглят запасите си и че те към момента нямат сериозно ограничаване за броя на тези системи. Освен това би трябвало да се разбере, че руснаците не са толкоз нокаутирани, че да не могат да съберат спомагателни сили. Тя добави, че други, по-свежи елементи се завръщат, с цел да заменят унищожените.

В същото време Хуменюк очерта какъв брой съветски нашественици има на левия бряг. Тя сподели, че общата бройка на групата се прави оценка на няколко десетки хиляди, само че не уточни съответна цифра, с цел да не „ насочва врага “.

„ Там има голяма мощ, тъй че ние Имам доста работа за извършване “, заключи тя.

Хуменюк добави също, че не са основани съветски ударни групи съгласно украинските записи. Тя сподели, че това значи, че руснаците нямат потенциал да се приготвят за дейни интервенции.

Предистория : Украинските морски пехотинци потвърдиха, че отбранителните сили са завоювали позиции на няколко плацдарма отляво брега на река Днепър на Херсонския фронт.

История :

На 8 ноември анализаторите оповестиха, че украинската войска е трансферирала бронирани машини наляво бряг на Херсонска област.

На 13 ноември те оповестиха, че украинските войски са постигнали прочут прогрес на левия бряг на Днепър в Херсонска област.

НАГОРЕ или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР