Отборите на Ювентус и Наполи завършиха 1:1 в дербито на

...
Отборите на Ювентус и Наполи завършиха 1:1 в дербито на
Коментари Харесай

С куп проблеми Наполи измъкна точка от Ювентус

Отборите на Ювентус и Наполи приключиха 1:1 в дербито на 20-ия кръг в шампионата по футбол на Италия. В срещата на " Алианц Стейдиъм " в Торино домакините не съумяха да се възползват от многото проблеми при противника, в състава на който липсваха куп играчи, в това число и треньорът Лучано Спалети, поради позитивни проби за ковид.

Въпреки това неаполитанците вкараха първи гол посредством Дрис Мертенс в 23-ата минута, само че Федерико Киеза изравни в 54-ата минута.

Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, съобщи: „ Това беше мач за челните места в класирането. Наполи нямаше разполагаем четирима играчи от главния състав, ние в предишния мач не разполагахме с шестима. Имахме шансове да поведем в резултата, само че не действахме тъкмо и умерено в третината на Наполи. Изравнихме, а по-късно още веднъж прибързвахме и не успяхме да спечелим. Гледам с оптимизъм на този резултат. Иска ми се да играем по-спокойно и фокусирано в непознатата половина, само че частично това е обвързвано с навиците на играчите. Трябва да бележим повече. Пети сме в класирането, само че имаме единствено 28 гола. Хубавото е, че най-малко сътворяваме положения и ни следва да поработим върху реализацията им “.

В класирането води Интер с 46 т и мач по-малко, следват Милан с 45 и Наполи с 40 т.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР