Отборите на Волфсбург и Севиля завършиха наравно 1:1 в двубой

...
Отборите на Волфсбург и Севиля завършиха наравно 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Волфсбург не се даде на Севиля под свирката на Кабаков

Отборите на Волфсбург и Севиля приключиха наедно 1:1 в дуел от група G на Шампионската лига, който беше исторически първи сред двата отбора в евротурнирите. Така испанският отбор остава непобеден в осем следващи мача в Европа, до момента в който домакините могат да съжаляват за пропуснатата опция да запишат триумф вкъщи.

Двубоят беше управителен от най-хубавия български арбитър Георги Кабаков.

Срещата не стартира изключително зрелощно, като в началните минути и двата тима мъчно създаваха положения и играеха много внимателно. В тези минути Рафа Мир пропусна да даде задатък на Севиля. В последна сметка двата отбора се отдръпнаха на полувремето при 0:0. След паузата Волфсбург стигна до разкриване на резултата в 49-ата минута, когато се разписа Ренато Щефен. Това беше негов първи гол за сезона.

Треньорът на гостите Юлен Лопетеги реагира стремително и пусна в игра Ерик Ламела и Иван Ракитич. Ходът му даде резултат, защото гостите заиграха доста по-опасно. Стигна се и до късна драма. Пет минути преди края Севиля получи право да извърши спорна дузпа, отсъдена след намесата на ВАР.

С отговорността се нагърби Ракитич, който не сбърка - 1:1. Така двата отбора събраха по 2 точки и към момента търсят първата си победа в потока.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР