Отборите на Верея и Левски се изправят един срещу друг

...
Отборите на Верея и Левски се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Левски няма право на грешка срещу боксовата круша на Първа лига

Отборите на Верея и Левски се изправят един против различен в ранния дуел от съботната стратегия на Първа лига. Няма две отзиви, че огромният любимец в срещата е грандът от София. Селекцията на Георги Дерменджиев ще би трябвало да възвръща накърненото си самочувствие, откакто в предходния кръг абдикира от битката за купата, губейки от Лудогорец с 0:2.
 Левски на път да изравни достижение, невиждано от 14 години
Левски на път да изравни достижение, невиждано от 14 години

" Сините " може да имат трима футболисти с 10 или повече гола в края на сезона

Във Верея пък станаха пословични със своята странна интернационална селекция и поредност от 37 мача без победа. " Лъвовете " нямат маркиран гол напролет, само че към този момент потвърдиха, че могат да изненадват, правейки 0:0 с шампионата на България.

За мача през днешния ден в състава ще се завърне капитанът Иво Иванов, който ще се изправи против някогашния си тим. От групата от 17 футболисти отпадна грузинецът Годердзи Мачадзе. В офанзива ще се разчита единствено на Бедри Рюстемов, а най-близо до него ще играе Орелиен Лола.
 Иван Вутов: Класата на Костов от Левски не е за националния тим
Иван Вутов: Класата на Костов от Левски не е за националния тим

" Не би трябвало да се основава напрежение поради него "

В лагера на гостите обмислят няколко промени. Наказан е Хали Тиам, което ще спомогне за консолидираното на ново лице в средата на терена. Най-вероятно това ще бъде Илия Юруков. Шанс за титулярно място може да получи и ветеранът Живко Миланов. Възстановен от своята контузия пък е Валери Божинов. Своите първи минути със " синята " фланелка пък чакат Седрик Унтонджи и Еркебулан Сейдахмет.

Припомняме, че първата среща сред двата отбора приключи с победен триумф за вековниците 7:0.

Главен арбитър на срещата е Георги Иванов, с помощници Георги Дойнов и Андрей Николов. Делегат на БФС е Костадин Костадинов, а работата на реферите зорко ще следи Ичко Лозев.
 Верея с най-хубавото против Левски
Верея с най-хубавото против Левски

Вижте групата на заралии
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР