Отборите на Турция и Италия завършиха при резултат 0:3 на

...
Отборите на Турция и Италия завършиха при резултат 0:3 на
Коментари Харесай

Силна Италия започна Евро 2020 с разгром над Турция

Отборите на Турция и Италия приключиха при резултат 0:3 на " Олимпико " в Рим в първия мач от Евро 2020. Мерих Демирал си означи автогол в 53-ата минута, а Чиро Имобиле беше прецизен в 66-ата. Лоренцо Инсиние се разписа в 79-ата минута.

Още в 3-ата минута Имобиле опита удар от дребен ъгъл, само че топката мина около вратата. След това " адзурите " поеха самодейността, само че не съумяха да застрашат противниковата врата. Така се стигна до 17-ата минута, когато те желаеха дузпа за игра с ръка на съперников състезател, само че такава не беше отсъдена. Секунди по-късно Инсиние насочи изстрел, който профуча около вратата. В 20-ата Бонучи стреля отдалече, само че го направи доста неопределено. Минута по-късно удар на Имобиле беше блокиран от Чалар Союнджу, а съдията още веднъж не обърна внимание на претенциите на домакините за дузпа. В 22-ата оставеният непокрит при корнер Киелини стреля с глава, а Уурджан Чакър с тъга мазета топката за нов ъглов удар.

В 29-ата минута Николо Барела опитва шут, който не откри задачата. В 33-ата Имобиле засече центриране на Берарди, само че ударът му с глава приключи в навън. В 37-ата техничен удар на Инсиние приключи в ръцете на Чакър. В 39-ата Берарди също насочи изстрел, който мина около вратата. В 43-ата Имобиле не съумя да преодолее противниковия пазач с удар по земя. Минута по-късно Йълмаз се опита да си изпроси дузпа против Киелини, само че го направи безрезултатно. В 45-ата Мехмет Зеки Челик спря с ръка центриране на Леонардо Спинацола, само че съдията и VAR отхвърлиха да отсъдят дузпа.

В 52-ата минута турците проведоха контраофанзива, само че Спинацола блокира удара на резервата Дженгиз Юндер и Джанлуиджи Донарума улови топката. При идната офанзива на “адзурите” Берарди опита пас, само че топката рикошира в тялото на Демирал и попадна в личната му мрежа за първия гол на Евро 2020. Малко по-късно Спинацола насочи удар, който беше отразен от Чакър, а последвалата задна ножица на Имобиле се оказа неточна.

В 58-ата минута Мануел Локатели стреля рисково, а вратарят мазета топката в корнер. В 66-ата Спинацола опита воле, което беше отразено от Чакър, само че топката отиде при Имобиле, който най-сетне се разписа в днешния мач за 2:0 в интерес на своя отбор.

В 79-ата турският вратар сбърка със собствен пас и топката се озова при Берарди, а след три бързи подавания тя стигна до Инсиние, който я завъртя с техничен удар, с цел да може Италия да поведе с 3:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР