Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в дербито

...
Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в дербито
Коментари Харесай

ЦСКА и Лудогорец не се победиха навръх юбилея на „червените“


Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец приключиха наедно 0:0 в дербито от 33-ия кръг на Първа лига, съобщи кореспондент на БГНЕС. Двубоят се игра пред близо 25 000 почитатели на „ армейците “, пристигнали на Националния стадион „ Васил Левски “, с цел да отбележат 70-годишния празник на ЦСКА. Въпреки страхотната атмосфера по трибуните, на терена двата отбора по този начин и не съумяха да си отбележат попадение и срещата приключи без победител.

Иначе самият дуел стартира по впечатляващ метод, откакто три от най-големите звезди на „ аления клуб “ – Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов се приземиха с хеликоптер в центъра на стадиона, носейки топката, с която бе даде първи съдийски сигнал.

През първата част домакините, които в този мач бяха водени от завърналия се на поста Христо Янев, бяха по-активният отбор, само че по този начин и не съумяха да застрашат по-сериозно вратата на Хорхе Броун. От своя страна разградчани разчитаха главно на офанзиви по двата фланга, само че и техните опити не се увенчаха с по-сериозен триумф.

След почивката „ армейците “ продължиха да търсят успеха, с която да зарадват своите почитатели. Най-добрата опция за гол пред тях пристигна в 71-ата минута, при която Манолев нахлу рисково отдясно и подаде на Десподов, който стреля мигновено, само че топката срещна десния непряк дирек на разградчани. В последна сметка срещата приключи наедно – 0:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР