Отборите на ЦСКА са лидери в трите най-важни първенства в

...
Отборите на ЦСКА са лидери в трите най-важни първенства в
Коментари Харесай

ЦСКА се хвали: Лидери сме в трите най-важни първенства

Отборите на ЦСКА са водачи в трите най-важни шампионати в България - Първа професионална лига, Елитната юношеска група до 19 години и Елитната юношеска група до 17 години, написа формалният уебсайт на " алените ".

Мъжкият тим, воден от Стамен Белчев, заема първото място в Първа лига с актив от 25 точки след 8 следващи победи, тъждество и загуба.

ЦСКА U19 с треньор Ивайло Станев крачи решително по пътя към отбраната на купата си от предишния сезон. " Червените " са единственият тим от Елитната група, който към момента не е позволил загуба в шампионата. " Армейците " заемат първата позиция в класирането със 17 точки след 5 победи и 2 равенства.

Тимът до 17 години също е единственият непобеден тим в Елитната група. Момчетата на Добромир Митов завоюваха 6 от седемте си мача досега, като въз основата в Панчарево бяха победени Лудогорец (3:1) и Левски (2:1). Трябва да се изтъкне и фактът, че с юношите ни, родени през 2001 година, играят и най-талантливите футболисти от набор 2002. 

" Резултатите потвърждават, че както в мъжкия тим, по този начин и в Академия ЦСКА, се работи в вярната посока. В ЦСКА има юноши с голям капацитет, които не стопират да се развиват и дават огромни очаквания, че ще могат да се преборят за място в първия тим ", пишат още от клуба.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР