Отборите на Славия и Пирин (Благоевград) завършиха при резултат 1:1

...
Отборите на Славия и Пирин (Благоевград) завършиха при резултат 1:1
Коментари Харесай

Славия зацикли. Белите загубиха точки и срещу Пирин

Отборите на Славия и Пирин (Благоевград) приключиха при резултат 1:1 в конфликт от 10-ия кръг на efbet Лига. Първото попадение падна във вратата на " белите ", а в негов създател се трансформира Станислав Костов (67). Две минути по-късно Емил Виячки донесе точката за своя отбор.

Първата забавна обстановка се откри пред гостите. Станислав Манолев проби oтдясно и пусна паралелен пас, само че Брахими не съумя да насочи прекрасен удар.

В 11-ата минута Станислав Костов стреля от отдалеченост, само че Светослав Вуцов съумя да се оправи.

В 33-ата минута футболистите на Славия бяха покрай първия гол в конфликта. Тони Тасев проби по дясното крило, след което откри Радослав Кирилов, който стреля мощно, само че топката се отби в десния непряк дирек и излезе в корнер.

В 39-ата минута гостите от Благоевград имаха отличен късмет да санкционират неточност в отбраната на Славия. Старокин открадна топката и откри Станислав Костов. Нападателят напредна и шутира мощно, само че стражът на домакините се намеси майсторски.

Секунди преди края на първата част Тони Тасев също опита удар от отдалеченост, само че право в ръцете на Петър Петров.

В 58-ата минута Иван Минчев стреля от фал, само че кълбото не попадна в задачата.

В 66-ата минута Мохамед Брахими също шутира от далечна отдалеченост, само че без да затрудни Вуцов. Секунди по-късно обаче " орлетата " наказаха неточност на Емил Виячки. Станислав Манолев и Станислав Костов излязоха очи в очи със стража на " белите ", а капитанът откри Костов, който ознаменува своя рожден ден с гол.

Две минути по-късно грешникът за гола на гостите Емил Виячки съумя да изкупи виновността си. Бранителят засече топката с рамо след центриране от корнер, с цел да изравни резултата.

До края на мача преобладаваше главно борбата по терена, като разумно двата тима поделиха точките на стадиона в столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР