Отборите на Славия и Черно море откриват неделните сблъсъци в

...
Отборите на Славия и Черно море откриват неделните сблъсъци в
Коментари Харесай

Славия и Черно море излизат в директен сблъсък за топ 5

Отборите на Славия и Черно море откриват неделните конфликти в efbet Лига. Двубоят на стадион „ Александър Шаламанов “ стартира в 12:30 часа и ще бъде предаван директно в ефира на DIEMA SPORT.

Славия ще се опита да завоюва, откакто от 3 мача не го е правил. В последните си две срещи тима воден от Златомир Загорчич записа равенства против ЦСКА 1948 и Спартак Варна. Големият изчезнал за наставника на столичани е Ертан Томбак, който получи фрактура на ръката в мача против Левски, приключил с победа на „ белите “ с 2:1. Добрата вест в лагера на Славия е, че Иван Минчев и Кристиян Добрев са в групата за срещата, макар че получиха травми в последния мач против Спартак Варна.

Пред треньора на Черно море – Илиан Илиев, има съществени кадрови проблеми, откакто двама съществени футболисти отпаднаха за мача през днешния ден. Става дума за Цветомир Панов и Виктор Попов. Двамата са с контузии от срещата с Левски, която приключи при еднакъв резултат. Аут са още възстановяващите се от контузии Даниел Димов и Лъчезар Йорданов. Срещата ще пропуснат Галин Григоров, Петър Иванов, Наско Янков и Калин Георгиев

Главен арбитър на дуела ще е Станислав Тодорв.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР