Отборите на Сасуоло и Болоня поделиха точките след равенство 1:1

...
Отборите на Сасуоло и Болоня поделиха точките след равенство 1:1
Коментари Харесай

Сасуоло и Болоня поделиха точките в последния мач от кръга

Отборите на Сасуоло и Болоня поделиха точките след тъждество 1:1 в закриващия мач от 34-ия кръг на Серия “А ”. Резултатът откри Доменико Берарди (15’), а равенството бе възобновено от Николас Домингес.

След това реми Болоня е на десето място, до момента в който Сасуоло е три позиции надолу, само че има единствено два пункта по-малко. При мощна поредност от резултати в последните четири мача от сезона и двата тима имат шанса да финишират на осмото място в италианския хайлайф.

Двата тима изиграха срещата на извънредно високи обороти и направиха прелестен мач за неутралния фен. Първото попадение падна единствено след четвърт час игра и то бе дело на Доменико Берарди, който се възползва от положително извеждащо подаване и прати топката в горния десен на вратата, защитавана от Лука Скорупски.

Болоня отговори уместно на предизвикването и малко преди почивката момчетата на Тиаго Мота изравниха резултата. Той овладя с отлично първо допиране смъртоносен пас на границата на пеналтерията и завъртя топката в горния десен ъгъл в марков жанр.

През второто полувреме домакините стояха една концепция по-добре на терена и сътвориха по-опасните положения, само че футболистите, водени от Алесио Диониси по този начин и не стигнаха до втори гол и се принудиха да поделят точките със противника.

Равенството означаваше пети пореден мач без победа за Болоня, като тимът на Тиаго Мота не познава усета на триумфа от 8 април насам. Сасуоло пък не съумя да завоюва във втори следващ мач откакто загуби в предишния кръг от Лацио с 0:2.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР